lördag 3 mars 2012

Fredag i Aberdeen :)

Har varit på mycket äventyr idag. Har ju hyrt bil som vi ska ha över helgen så att vi har kört runt lite till olika slott i olika byar, hur fina som helst. Och riktigt coolt att se :) Har tagit många fina bilder, men orkar inte lägga ut alla.
Efter att vi kört runt i några timmar, med några stopp så körde vi för att hämta Gustav som var i skolan & slutade klockan 3 :)
Sen fixade vi oss lite, somnade en stund också sen åkte vi vidare till Codonas som är ett ställe med SKITROLIGA saker. Först bowlade vi, sen spelade vi minigolf, sen gick vi på restaurang där vi åt hamburgare.. Sen när vi hade ätit upp så helst plötsligt slocknade hela restaurangen, och en servitris kom med en tårta, och alla sjöng för mig & gustav.. Lite kul, haha :D
Sen gick vi in i "spel-delen" med massa maskiner och annat.. Man lade i mynt osv så fick man tillbaka mynt osv.. Svårt att förklara, men det var skit kul iallafall! Haha. Höll på där i timmar.. Sen gick vi upp och körde radiobilar, så jävla kul!
Och nu har vi precis kommit hem. Ligger och kollar på Alvin och gänget typ.. Ska strax ner och röka för sista gången idag, sen ska vi gå och lägga oss för det är en dag imorgon också. Dagarna går så fort :) 3 dagar kvar imorgon eftersom vi åker så tidigt på Tisdag tyvärr..
Men vi har redan planerat att åka hit i sommar igen :) Så det blir nog av.
Har haft det riktigt bra här än så länge, och det är verkligen ett underbart ställe :)
Imorgon ska vi ut på lite äventyr som inte ännu är bestämda, och på kvällen blir det en pubrunda tillsammans med Emma :) Ska bli riktigt kul att se hur utelivet är här också :)
Men nu ska jag ut, och sen är det som sagt läggdags.
Hörs imorgon :)
Pussss...





































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar